Door de jaren heen hebben wij kennis gemaakt met heel veel hobbykoks. Want koken en eten is bindend en cultuur is overschrijdend.

Samen eten maken is gezellig en daarom dat we het graag doen. Op de kookavonden bereiden wij samen met de hobbykoks interculturele gerechten. We maken er een gezellige avond van en luisteren naar de verhalen achter de verschillende gerechten.

Tijdens de vriendschapsbrunchen kan je lekker genieten van een rijk open buffet en heerlijk tafelen met vrienden, familie of andere stadsgenoten. Uiteraard is dit ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met anderen uit je omgeving.

Dit project: “Kookworkshop: 1 menu uit 3 wereldkeukens” is een project waar wij heel enthousiast over zijn. 3 gerechten worden gedemonstreerd door 3 hobby koks, het verhaal achter de gerechten levendig vertelt. Door tenslotte heerlijk te tafelen in een gezellig sfeer wordt de afstand tussen Antwerpenaars overbrugd.

Heb je zin om te koken, deel te nemen of wil je meer informatie? Mail ons dan!

Blijf op de hoogte van komende evenementen door je in te schrijven bij onze nieuwsbrief.

Maandelijks nodigen we onze buren, kennissen en vrienden uit voor een delicieuze brunch op een zondag. Het drukke metropool leven kan ons niet tegenhouden om samen te zitten en dichterbij elkaars leven te komen. De mens is een sociaal wezen en dit wordt vooral tijdens het eten bewezen!

Lees verder voor de eerstvolgende kookavond en vriendschapsbrunch in onze agenda. Wil je als eerste persoonlijk op de hoogte gehouden worden? Wordt lid van de familie!